Ondernemer

Loemax Packaging is gevestigd in het Eurode Business Center, letterlijk op de grens van Kerkrade (NL) en Herzogenrath (D). Wij hebben bewust voor deze bijzondere locatie gekozen en geven daarmee aan dat wij letterlijk en figuurlijk ‘over de grens gaan’.

Eigenaar Pieter Aldenhoven heeft veel ervaring in de verpakkingsbranche opgebouwd, gecombineerd met ervaring in de problematiek rondom vultechnieken. Na een technische werktuigbouwkundige opleiding, heeft Pieter een aantal jaren gewerkt in de industrie. Hier deed hij zijn grootste ervaring op in vultechnieken en verpakkingsmaterialen, als afnemer en gebruiker. Later is hij overgestapt naar het werken met PE-films.

Sinds 1995 is Pieter werkzaam in de Big Bag branche, nu aan de kant van de leverancier. Als geen ander kent Pieter de toepassingen, de problemen en de wensen van zijn afnemers. Zijn kennis en ervaring vormen de basis voor zijn creatieve vermogen om oplossingen te vinden waar anderen het niet eens zoeken.

De goede relaties met leveranciers vergroten de kennis over de specifieke en bijzondere mogelijkheden van Bigbags en ook films, waardoor het steeds mogelijk is om bijzondere en soms unieke oplossingen aan te dragen. Daarbij gaat het vaak om de combinatie van een specifieke Big Bag in combinatie met een speciale film. Dat geldt niet alleen voor gevaarlijke stoffen (chemische industrie), maar ook voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en aanverwante markten.

De naam Loemax is eenvoudig te verklaren. De dochter van het gezin Aldenhoven heet Loeki, de zoon Max.